Hopp til navigasjon Hopp til innhold
 
A+
RSS
Information in English

Prosjektmidler for deg mellom 12 og 20 år!

Det kan søkes Frogner ungdomsråd om penger til prosjekter for og av ungdom mellom 12 og 20 år. Pengene deles ut til deg som er i denne aldersgruppen, og som har lyst til å gjøre noe bra for ungdom i Bydel Frogner. Det er ingen begrensninger på hva man kan søke penger til, men Ungdomsrådet er opptatt av at pengene skal komme flest mulig ungdommer til gode.

Midlene er bevilget av Oslo bystyre og fordelt på bydelene etter prosentvis andel av unge mellom 13 og 19 år. Dette har gitt Ungdomsrådet i Bydel Frogner en pott. Eksempel på prosjekter Ungdomsrådet har bevilget midler til er kursholder for selvforsvarskurs, tv til ungdomsklubb, gjennomføring av hip-hop-gruppe og skøyter til skole. Medlemmer av ungdomsrådet i Bydel Frogner. Om du søker midler, vil du få tilbakemelding på om pengene er innvilget eller søknaden avvist.

Søknadsskjema kan leveres til en av klubbene i bydelen eller til andre som kan videreformidle den til ungdomsrådet. Har du flere spørsmål knyttet til midlene, ta kontakt med rådets sekretær Helene Spilde.